DANCER

Nine to Five Northern Dancer

Kennelünk kan kutyája, aki közös tulajdonban van nálam Tibay Norbival, akit nem hiszem, hogy bárkinek, aki az amstaff iránt érdeklődik a világban be kellene mutatni, több világ- és európa győztes kutya tenyésztője. 

Dancer egy amerikai törzskönyvvel rendelkező kutya, aki temperamentumában és küllemében is abszolút a standard-et hozza, egy igazi karakter!

Remélem sok kiskutya boldog apukája lesz!

Dancerre kedvező feltételekkel fedeztetést vállalunk! 

Szűrési eredményei:

Ataxia: Clear

HD-B

ED-0

Hungarian Champion, Romanian Champion, 6xCACIB, 6xBOB, 2xBOG, BIS

Léna

Top Model Long Step

Kennelünk legfiatalabb tagja, aki a világhíres LONG STEP kennel tenyésztése. Véleményem szerint ( tudom ezzel nem mindenki ért egyet), a mai amstaff tenyésztés már nem lehet eredményes egy igazi Long Step kutya nélkül! Köszönet a kutyáért Darko Zivanovic-nak! Léna apja Lord of Staffs Best Playmate “Legolas”, aki számomra abszolút garancia az eredményes tenyésztési és kiállítási minőségre! Léna fiatal kora ellenére számtalan győztes és több BIS címmel rendelkezik! 

Hungarian Champion, Derby Winner, 7xBest Puppy, 2xPuppy BIS, 2xBOS, 2xCACIB, 4xCAC

SÁRA

Lonely Defender of Silent Hill Haylie 

Sára kennelünk kiváló genetikai háttérrel rendelkező szukája, aki számtalan győztes címmel igazolta, hogy megfelelő alanya, alapja lehet tenyésztési céljainknak! 

Sára ősei között megtalálható az eddigi tenyésztésem utolsó almából (2004) született kutya, aki a kapcsolatot biztosítja a tenyésztésem múltja és jövője közt! Ő ezért rendkívül fontos számomra! 

Szűrési eredményei:

HD-A

Ataxia: Clear

Hungarian Junior Champion, Hungarian Champion, Romanian Junior Champion, Romanian Champion, 4xCACIB, 4xBOS, 8xCAC

Emily

HMPGW, HPGW Backsas Emily

szerk alatt.

3xBest Puppy

Shaggy

LBK'S REBEL AND PROUD LONE WOLF OF ALPINE

szerk alatt.

3xBest Puppy, Puppy BIS